Salarisadministrateur (1,0 fte), Utrecht University (Universiteit)

Updated: almost 6 years ago
Deadline: The position may have been removed or expired!

Salarisadministrateur (1,0 fte)
  • Verwerken van salarisgegevens in SAP HR.
  • Controleren output op juiste gebruikte coderingen en zo nodig correcties uitvoeren.
  • Beoordelen welke (internationale) sociale en (internationale) fiscale wetgeving op de werknemer/situatie van toepassing is.
  • Zorg dragen voor een correcte afwikkeling van te betalen lonen, en afdrachten van belastingen en premies aan externe instanties, zoals belastingdienst en ABP.
  • Verzorgen van de financiële aansluitingen naar de boekhouding.
  • Maken van salarisberekeningen.
  • Vervaardigen van rapportages op verzoek van het management.
  • Onderhouden van externe contacten met ABP, UWV, Belastingdienst etc.
  • Mondeling en schriftelijk informatie verstrekken aan de HR-diensten, medewerkers van de Universiteit, en externe instanties.

U heeft een afgeronde opleiding op mbo-niveau, PDL en enige jaren werkervaring als salarisadministrateur. U heeft kennis van wet- en regelgeving omtrent loonbelasting en sociale zekerheid en bezit communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
Ervaring met SAP HR is een pré.
Vereiste Competenties
U bent klantgericht, initiatiefrijk/pro-actief, coöperatief, zorgvuldig, en hebt een dienstverlenende instelling.

We bieden een zeer plezierige, collegiale werksfeer met afwisselende werkzaamheden. Het ASC kent uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. We bieden een tijdelijke fulltime aanstelling voor de periode van 1 jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring -  minimaal € 1.986,- (schaal 7 van de CAO Nederlandse Universiteiten) met doorgroeimogelijkheid naar € 3.028,-  (schaal 8) bruto per maand bij een volledige aanstelling.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, zoals minimaal 41 verlofdagen per jaar bij een volledige aanstelling van 40 uur, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenvoorziening. Binnen het keuzemodel arbeidsvoorwaarden hebben medewerkers bovendien de mogelijkheid om diverse arbeidsvoorwaarden 'in te wisselen' zoals tijd voor geld en andersom. Meer informatie: arbeidsvoorwaarden.

Het Administratief Servicecentrum (ASC) van de Universiteit Utrecht is een sterk groeiend onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst & Dienstencentra (UB&D), dat een breed scala van administratieve diensten verleent aan de gehele universiteit.
Het ASC heeft vier afdelingen:
1. Financiële administratie (voor zo’n 40 universitaire onderdelen), waaronder ook post,  scanning en archief valt.
2. Personeels-/salarisadministratie voor ca. 8.000 medewerkers
3. Concernadministratie
4. Centrale Studentenadministratie die de inschrijving van ca. 30.000 studenten verzorgt waarbinnen momenteel totaal ca. 120 administrateurs werkzaam zijn. Het ASC maakt gebruik van geavanceerde software voor diverse administratieve toepassingen (SAP en BasWare) en werkt met het INK-kwaliteitsmanagementmodel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Heleen van Doorn, hoofd salarisadministratie, tel. (030) 253 3243. 

U kunt solliciteren via onderstaande link.

16/12/2011
View or Apply

Similar Positions