Registrator/Arkivarie

Updated: 2 months ago

Institutionen för biovetenskaper och näringslära bedriver forskning och utbildning inom medicinsk vetenskap inkluderande molekylär endokrinologi, bioorganisk kemi, cancerbiologi, funktionsgenomik, systembiologi, epigenetik, strukturbiokemi, cellulär virologi och nutrition. Institutionen erbjuder en internationell utbildnings- och forskningsmiljö där idag ca 300 forskare, studenter, administrativ och teknisk personal är verksamma.


Avdelning
Tjänsten är placerad vid institutionens administrativa enhet, belägen på Campus Flemingsberg. Administrationen består idag av 18 medarbetare som hanterar frågor och lämnar stöd kring institutionens ekonomi, HR, IT, Lab service, forskarutbildning samt information- och webbfrågor.

Arbetsuppgifter
Som registrator/arkivarie vid institutionen ingår du i den administrativa gruppen och har ansvaret för att driva och utveckla dokumenthanteringen på institutionen. Det innefattar bland annat hantering av in- och utgående handlingar, skanning, diarieföring och arkivering av handlingar. Du ger stöd till anställda och svarar på frågor från allmänheten. Institutionen står inför en kommande flytt vilket medför att verksamheten är i behov av råd och hjälp i arkiveringsarbetet.

Du kommer att vara en del av såväl ett centralt nätverk vid Karolinska Institutet samt ges möjlighet till kompetensutveckling i form av kurser och seminarier som anordnas inom och utanför KI.

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 12 månader.

Kvalifikationer

  • Arkivarieutbildning på högskolenivå
  • Mycket god administrativ förmåga.
  • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift såväl på svenska som på engelska.
  • God kunskap om digital ärendehantering och allmänt hög erfarenhet av moderna system för ärende och dokumenthantering.

Erfarenhet av arbete med arkivering inom offentlig förvaltning samt tidigare arbete med diarieföringsprogrammet W3D3 är meriterande.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet där god samarbetsförmåga är centralt. Det är viktigt att du värdesätter en hög servicenivå i ditt arbete och har god social förmåga. Du  är mycket effektiv och kan prioritera. Vidare är du noggrann och strukturerad samt tycker om att arbeta för utveckling och förbättring.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.


View or Apply

Similar Positions