Receptionist/administratör till Centrum för psykiatriforskning

Updated: about 2 months ago

Avdelning
Centrum för psykiatriforskning (CPF) är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde och Karolinska Institutet. CPF har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län. Vi söker nu en ny receptionist/administratör. Vi sitter i trevliga lokaler på Norra Stationsgatan 69.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

- att ta emot våra besökare och hantera passerkort att göra lokalbokningar och vara ansvarig för all posthantering

- att beställa kontorsmaterial

- arkivering

- att vara vår Fortbildningsenhet behjälplig med olika administrativa arbetsuppgifter kopplade till utbildningsadministration såsom t.ex. att sammanställa kursutvärderingar, att sammanställa deltagarlistor, utfärda kursintyg, göra minnesanteckningar

- att skapa och distribuera Fortbildningsenhetens nyhetsbrev, uppdatera deras hemsida, skapa flyers och på andra sätt marknadsföra kurser

- att hjälpa till med diverse administrativa arbetsuppgifter, som är kopplat till våra forskningsprojekt.  

På sikt finns möjlighet att få utökat ansvar och arbetsuppgifter kopplat till vår kursadministration.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieexamen.  Datorvana är ett måste. Kunskap i KLIPP och arkivering är också meriterande, samt kunskap inom grafisk design. 

Vi kommer fästa stor vikt vid din personliga lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och strukturerad. Då du också är vårt ansikte utåt är det viktigt att du är positiv och framåt som person. 

I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med övrig personal, och samverkanspartners. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Viktiga faktorer är att du är öppen, serviceinriktad, prestigelös och har en personlig mognad.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.


Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


View or Apply

Similar Positions