Kurssamordnare inom kulturentreprenörsprogrammet, 30 %

Updated: 11 months ago
Deadline: 04 Jul 2018

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 42.000 studenter, 7.000 anställda och en omsättning på 6,7 miljarder kronor.


Konstvetenskapliga institutionen vid Uppsala universitet bedriver utbildning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå samt forskning inom ämnesinriktningarna konstvetenskap, textilvetenskap och kulturvård på två orter, Engelska parken i Uppsala och Campus Gotland i Visby. För mer information, var god se institutionens hemsida: Konstvetenskapliga institutionen

Arbetsuppgifter: Anställningen innebär administrativt arbete avseende kurs- och programadministration inom Kulturentreprenörsprogrammet, KEP, vid Konstvetenskapliga institutionen. Det innebär ansvar för information om och samordningen av KEP mellan de i programmet medverkande institutionerna. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge administrativt stöd vid studenternas praktik, att ordna möten med företrädare för arbetsmarknad och kulturentreprenörer, samordna verktygskurserna inom KEP samt förmedla studievägledning.

Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har högskoleexamen inom humaniora, god erfarenhet av arbete med kurs- och programadministration samt erfarenhet av arbete inom arbetsmarknadens kultursektor eller motsvarande kompetens/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Då den vi söker dels skall arbeta självständigt och dels samverka med många olika aktörer, krävs mycket god förmåga att vara strukturerad, självgående och på att samarbeta. Den sökande skall kunna utrycka sig väl i tal och skrift på så väl svenska som engelska samt ha mycket god förmåga att ge information. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Erfarenhet av Uppsala universitets administrativa system såsom Studentportalen, Selma, Uppdok/Ladok och DiVA så väl som egen arbetslivserfarenhet inom kultursektorn samt mycket god kännedom om Konstvetenskapliga institutionen och Kulturentreprenörsprogrammet är mycket meriterande.

För att din ansökan ska anses komplett ska den innehålla CV, personligt brev och två referenser som styrker din kompetens.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2018-08-15 eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2019-02-28 med möjlighet till förlängning.

Anställningens omfattning: 30 %

Upplysningar om anställningen lämnas av institutionens prefekt, professor Jan von Bonsdorff tel 018-471 2889, e-post jan.von.bonsdorff@konstvet.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 4 juli 2018, UFV-PA 2018/2366.


View or Apply

Similar Positions