Klinisk handledare till vuxentandvård

Updated: 5 months ago

Institutionen för odontologi finns vid KI Campus Flemingsberg och utbildar tandläkare och tandhygienister. Vi bedriver dessutom forskning, specialistutbildning och patientvård av specialisttandläkare. Karolinska Institutet har tillsammans med övriga Skandinavien varit världsledande inom odontologin under flera decennier.


Institutionen för odontologi, vid Karolinska Institutet står inför spännande förändringar. Hela vår kliniska verksamhet kommer att organiseras i en ny universitetstandvård som innefattar all klinisk utbildningstandvård och specialisttandvård som idag bedrivs inom institutionen.

Arbetsuppgifter
Till universitetstandvården söker vi en klinisk handledare som ska arbeta med klinisk undervisning av tandläkar- och tandhygiensiststudenter. Du kommer vara delaktig iklinikens verksamhet, kliniskt och praktiskt. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom någon av vuxentandvårdens ämnesdiscipliner. Du har flerårig erfarenhet av klinisk studentundervisning av tandläkar- och tandhygieniststudenter. Du har mycket god pedagogisk förmåga.

Vidare vill vi att du

  • har lätt för att ta egna initiativ
  • har god samarbetsförmåga
  • vågar utmana invanda mönster, ser till helheten och agerar långsiktigt
  • dokumenterat god förmåga att driva och slutföra uppdrag med goda resultat

Ditt arbetssätt präglas av att du lyssnar in andras åsikter och kommunicerar tydligt. Du bör vara bekväm med att träffa mycket människor dagligen samt vara bekväm i en mångkulturell miljö. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.


View or Apply

Similar Positions