Klinisk handledare oral diagnostik

Updated: 3 months ago

Institutionen för odontologi finns vid KI Campus Flemingsberg och utbildar tandläkare och tandhygienister. Vi bedriver dessutom forskning, specialistutbildning och patientvård av specialisttandläkare. Karolinska Institutet har tillsammans med övriga Skandinavien varit världsledande inom odontologin under flera decennier.


Klinik
Vid kliniken för oral diagnostik bedrivs verksamhet såsom akuttandvård, dentoalveolär kirurgi samt kompletterande utbildning för utländska tandläkare (KUT). Vår klinik är också ansvarig för att förse övriga kliniker med nya patienter.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar att vara klinisk handledare till tandläkarstudenter såväl i grundutbildning som KUT. Tjänsten kan också innebära att hålla vissa föreläsningar och demonstrationer.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad tandläkare med mångårig klinisk erfarenhet av allmän vuxentandvård.

Meriterande:

  • Undervisning och handledning av tandläkarstudenter på grundutbildningsnivå
  • Erfarenhet av akuttandvård

Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga, har lätt för att ta egna initiativ samt god samarbetsförmåga. Du bör vara bekväm med att träffa mycket människor dagligen samt vara trivas i en mångkulturell miljö. Andra personliga egenskaper som är värdefulla för denna tjänst är flexibilitet och gott tålamod.

Bedömningsgrunder
Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogiska och personliga egenskaper. 

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.


View or Apply

Similar Positions