Djurtekniker (sommarvikariat, förlängd ansökningstid)

Updated: 6 months ago
Deadline: The position may have been removed or expired!

Avdelning
Karolinska Institutet har gett Komparativ medicin i uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Inför sommaren söker vi nu ett antal vikarier till våra samtliga djurhus. Arbetet är förlagt mellan vecka 23-35.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av daglig djurvård såsom tillsyn, utfodring, rengöring av burar/tankar och djurrum. Arbetet består även av andra normalt förekommande uppgifter på en djuravdelning såsom avel, disk och städning samt märkning och biopsitagning. Du kommer också att assistera forskarna i deras försök. Vidare ingår viss administration såsom journalhantering. Dokumentation och kontakt med forskarna sker delvis via dator/e-post på svenska och engelska.

Du kan komma att ingå i ett schema för helgarbete för skötsel av djuren utanför ordinarie arbetsdagar samt för beredskap under vardagskvällar för eventuellt deltagande i transporter och tekniskt arbete. Arbetsuppgifterna varierar något beroende på djurhus.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad djurtekniker. Erfarenhet av arbete på en försöksdjursavdelning är meriterande. Du tycker mycket om djur, är noggrann, serviceinriktad, initiativrik och har lätt för att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra i ett team.

Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift är ett krav då många forskarkontakter sker på engelska. Arbetet kräver även god datorvana. B-körkort är meriterande.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.


View or Apply

Similar Positions