Koordinator - Digital innholdsprodusent

Updated: about 2 months ago

Handelshøyskolen BI er en av Europas største handelshøyskoler med over 20.000 studenter. Som Norges fremste tilbyder av økonomisk-administrativ utdanning, bygger BI på en unik tradisjon med å kombinere faglig tyngde og næringslivsrelevans. Studiene spenner fra bachelor- til master- og doktorgradsutdanninger. BI er også kjent for sine skreddersydde løsninger for etter- og videreutdanningsmarkedet.

BI innehar flere av Europas ledende vitenskapelige miljøer innen fagområdene finans, økonomi, strategi, markedsføring og ledelse. Som ansatt ved BI vil du møte spennende utfordringer i et engasjerende og internasjonalt miljø med over 800 kolleger som daglig bidrar til utvikling av kunnskapssamfunnet. BI omsetter årlig for ca. NOK 1,5 mrd, og er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål er undervisning og forskning. Alt overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.


Handelshøyskolen BI søker en kreativ og skrivefør innholdsprodusent som brenner for tekst, kundekommunikasjon og digitale kundeopplevelser.

Dine hovedoppgaver vil bli å skrive og publisere innhold for våre digitale kanaler, som nyhetsbrev, CRM-dialoger, sosiale medier, annonser, nettsider osv. Du vil både lage egne saker og koordinere innhold fra ulike avdelinger.

Vi leter etter deg som:

  • Er en dyktig tekstforfatter som kan kunsten å gjøre kompleks informasjon forståelig
  • Har sterk interesse for digitalisering og teknologi
  • Er resultatorientert, kreativ og er glad i å samarbeide
  • Har utdanning på bachelornivå innen markedsføring, kommunikasjon eller lignende

I tillegg er det positivt om du:

  • Har erfaring med verktøy for dialogmarkedsføring
  • Har erfaring med Google Analytics eller andre analyseverktøy

Vi kan tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innen et område i rask utvikling. Du vil bli del av et godt faglig miljø med kolleger som brenner for markedsføring og kommunikasjon. Stillingen inngår i BI Executives markedsavdeling, som har ansvar for markedsføring av BIs tilbud innen videreutdanning. Stillingen rapporterer til markedssjef og er plassert i kategori IV i BIs administrative stillingsstruktur.


View or Apply

Similar Positions