Specialist in opleiding – Interne Geneeskunde (1,0 fte)

Updated: 5 months ago

Specialist in opleiding – Interne Geneeskunde (1,0 fte)

Functie

Bij het departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren is per 1 september 2017 plaats voor een specialist in opleiding voor de specialisatierichting Interne Geneeskunde.  

Uw taken bestaan uit het in toenemende mate zelfstandig bijdragen aan de patiëntenzorg, het onderwijs en het onderzoek van het Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren. Daarbij participeert u in avond- en weekenddiensten van het departement.

Het gehele takenpakket is erop gericht dat u aan het einde van de gehele opleidingsperiode (drie jaar) het specialisten examen van het European College of Veterinary Internal Medicine (ECVIM) succesvol kan afleggen.


Profiel

U bent een dierenarts die in Utrecht of aan een andere diergeneeskundige faculteit een roulatie heeft gevolgd van minimaal twaalf maanden, dan wel één à twee jaar werkzaam is geweest in een goed geoutilleerde gezelschapsdierenpraktijk. Ook beheerst u de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Wij bieden een tijdelijke fulltime aanstelling voor een periode van drie jaar. U krijgt eerst een aanstelling van één jaar en bij goed functioneren, volgt een verlenging van twee jaar. U volgt in deze periode een opleiding die voldoet aan de eisen van het European College of Veterinary Internal Medicine (ECVIM).

Het salaris bedraagt - afhankelijke van ervaring- € 2.552,- bruto per maand in het eerste jaar en kan oplopen tot € 2.801,- bruto per maand (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband. U ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden , waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht  werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde  van de Universiteit Utrecht is uniek in Nederland en neemt een internationale toppositie in op het gebied van onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg. De opleiding Diergeneeskunde is geaccrediteerd door de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie, de European Association of Establishments for Veterinary Education en de American Veterinary Medical Association. De faculteit participeert in verschillende universitaire samenwerkingsverbanden waaronder Utrecht Life Sciences en de Utrecht Graduate School of Life Sciences. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.  


Het departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren is onderdeel van de faculteit Diergeneeskunde en omvat een opleidingsinstituut, een researchinstituut en een academisch dierenziekenhuis. Er zijn 210 medewerkers, waarvan ruim 80 dierenartsen. Zij verzorgen het onderwijs aan studenten en coassistenten, het onderzoek en de patiëntenzorg. Jaarlijks vinden circa 15.000 poliklinische consulten plaats en worden circa 3.700 operaties verricht. De beschikbare faciliteiten worden internationaal hoog gewaardeerd.


Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mw. dr. Montse Diaz, via M.M.DiazEspineira@uu.nl  of 030-2539322 of met mw. dr. Christine Piek via C.J.Piek@uu.nl of (030) 253 25 08.

Stuur uw sollicitatie NIET naar deze e-mail adressen.

 


Solliciteren

Uw sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kunt u via de onderstaande sollicitatieknop versturen.


Reageren uiterlijk 07/05/2017
View or Apply

Similar Positions